Jury

Jurycoördinator is Arjan van Dam, voor vragen kunt u met hem contact opnemen: juco@clytoneus.nl.

Clytoneus beschikt over prima juryleden. Toch komen we af en toe wat extra handen, ogen en oren tekort bij (jeugd)wedstrijden op onze eigen baan of bij regionale wedstrijden. Het is leuk en bevredigend om actief bij te dragen aan atletiekwedstrijden. Met een jurycursus leert u allerlei boeiende aspecten van de sport. Wilt u bijvoorbeeld weten waarom het meetlint bij het kogelstoten over de kogelsector heen wordt getrokken. Of, waar het witte vlak bij het verspringen voor dient bij de pupillen? Laat dan uw interesse aan ons weten.

Binnen Clytoneus streven wij erna om ieder jaar nieuwe juryleden te verwelkomen binnen het jurycorps. Ook dit kalenderjaar willen wij een jurycursus organiseren, zodat wij deze doelstelling kunnen halen. Een cursus gaat van start als voldoende mensen zich hiervoor opgeven (±12). Zo’n cursus kan op verschillende manieren vormgegeven worden. De verschillende onderdelen kunnen aan bod komen tijdens een training van uw kind of tijdens een dagdeel (doordeweekse avond of zaterdagochtend). Wanneer het jurykorps op peil blijft, hoeven wij niet iedere wedstrijd een beroep te doen op dezelfde mensen en kunnen wij ook bij de wedstrijden buiten Woerden voldoen aan onze verplichting om juryleden te leveren.

Heeft u vragen over de inhoud van een jurycursus of wilt u overleggen of een dergelijke cursus iets voor u is, schroom dan niet en zoek contact met

  • Arjan van Dam, jurycoördinator binnen Clytoneus; juco@clytoneus.nl, tel: 0348-43 23 71 / 06-53 63 48 39) of
  • Sandra Kouwenberg, inval jurycoördinator en actief jurylid; sandrakouwenberg@clytoneus.nl, tel: 0348-74 36 58 of 06-45 02 52 31).

Lijkt het u leuk om een jurycursus te volgen, vul dan dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.