Evenementen

Knotwilgenloop

De Knotwilgenloop wordt jaarlijks op de laatste zaterdag van februari georganiseerd. De loop bestaat uit een halve marathon en prestatielopen over 5, 10 en 15 km. Het parcours vertrekt vanaf de baan van Clytoneus en loopt via Kromwijk en het Linschoterbos tot Oudewater en weer terug naar de baan. Het is een mooi parcours met zijn vele honderden knotwilgen.

Start-tot-Finish

Deze activiteit heeft tot doel om nieuwe en onervaren triathleten te laten kennismaken met de triathlonsport en ze voor te bereiden om de 1/8e triathlon van Woerden te kunnen volbrengen.

Singelloop

Langs de fraaie en boomrijke singels rondom Woerden wordt op een maandagavond begin juni jaarlijks een prestatieloop georganiseerd van 1, 2 of 3 ronden (respectievelijk 3, 6,5 of 10 km). Daarnaast is er een run speciaal voor de jeugd van 1500m. De start- en finishplaats van de Singelloop is op de van Kempensingel bij de lokatie van het Kalsbeekcollege.

Woerden Athletics

Tienkampers en zevenkampsters ontmoeten elkaar jaarlijks bij de open Nederlandse Meerkamp Woerden Athletics op de baan van Clytoneus. Deze worden gecombineerd mer meerkampwedstrijden voor junioren en diverse andere onderdelen. De wedstrijden vormen een prachtige gelegenheid om atletiektoppers aan het werk te zien.