Athletics Champs voor pupillen

Datum:
21 oktober 2017
Plaats:
AV Zuidwal

Speciaal voor de allerkleinsten (4 t/m 7 jaar) wordt er op zaterdag 21 oktober een Athletics Champs wedstrijd georganiseerd bij AV Zuidwal. Wij zouden het leuk vinden als ook jullie E- en D-pupillen hieraan deelnemen.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Teamestafette
  • 40m sprint
  • 40m horden
  • Vortex werpen
  • Hurkhoogspringen
  • Medicienbal stoten
  • Duurloop (meters maken)

De wedstrijd duurt van 10:00 tot 13:30 en er is een prijsuitreiking voor alle teams.

De inschrijving loopt via atletiek.nu en de kosten bedragen 3 euro per inschrijving. Indien er meer dan 4 atleten van een vereniging worden ingeschreven, vragen wij per ingeschreven team ook om een teambegeleider aan te wijzen en aan ons door te geven.

Vragen en opmerkingen kunt u kwijt op wsthuis@avzuidwal.nl, contactpersonen zijn Bas Meijer of Jeroen Klaver.