Onderlinge competitie 3e ronde pup/CD-jun

Datum:
1 september 2018
Plaats:
Woerden

Op 1 september 2018 staat onze derde onderlinge competitie voor pupillen en CD-junioren gepland. In totaal worden vier onderlinge competitiewedstrijden georganiseerd, waarvan de onderdelen in ronde 1 en 3 en in ronde 2 of 4 grotendeels van elkaar verschillen. De beste prestatie (omgezet in punten) per uniek onderdeel wordt meegeteld voor het totaalklassement. Degene met de meeste punten in het totaalklassement in zijn/haar categorie wordt clubkampioen. Zorg ervoor dat je minimaal een even en oneven wedstrijd mee doet, maar alle wedstrijden meedoen is natuurlijk nog veel leuker.

De wedstrijd is vooral gezellig en laagdrempelig en alleen bedoeld voor leden van AV Clytoneus. Inschrijven voor deze wedstrijd kan via Atletiek.nu.