Onderlinge competitie pupillen/CD-junioren 2e ronde

Datum:
18 mei 2019
Plaats:
AV Clytoneus Woerden

Op 18 mei staat onze tweede onderlinge competitie voor pupillen en CD-junioren gepland. In totaal worden vier onderlinge competitiewedstrijden georganiseerd, waarvan de onderdelen in ronde 1 en 3 en in ronde 2 of 4 grotendeels van elkaar verschillen. De beste prestatie (omgezet in punten) per uniek onderdeel wordt meegeteld voor het totaalklassement. Degene met de meeste punten in het totaalklassement in zijn/haar categorie wordt clubkampioen. Zorg ervoor dat je minimaal een even en oneven wedstrijd mee doet, maar alle wedstrijden meedoen is natuurlijk nog veel leuker.

De wedstrijd is vooral gezellig en laagdrempelig en alleen bedoeld voor leden van AV Clytoneus. We starten om 09.00 uur en zijn uiterlijk 13.00 uur weer klaar. 

Inschrijven