Indoor Dordrecht

26 maart 2012

Britta de Haan verbetert 3 clubrecords op laatste indoorwedstrijd

Terwijl iedereen in de zon zat, was er zaterdag j.l. de laatste indoorwedstrijd  georganiseerd door regio Dordrecht. Voor Britta stond er een driekamp (hoog-kogel-60m)  op het programma en als los onderdeel de 60m Horden. Bij de driekamp wist zij 3 clubrecords te verbreken. Bij het hoogspringen haalde zij 1.46 m waarbij zij een 12 jaar oud clubrecord uit de boeken schreef. Bij het kogelstoten had Britta het clubrecord dit jaar al verbeterd naar 11.02m, maar stootte zij met 11.41m zaterdag nog verder. Ook op de 60 m was het clubrecord met 8.65 sec al in handen van Britta. Zij scherpte dat aan tot 8.57 sec. De winst op de driekamp met 1812 punten was dan ook voor haar.

Op de horden lukte het niet om haar PR te verbeteren en werd zij 2e in 10.07 sec. Al met al een mooie afsluiting van het indoorseizoen.