Drie teams in actie bij Verenigingenspel

27 januari 2013

De triathleten in actie bij de vragen over schroeven en geld.

Hoe ziet de poep van dieren eruit, de hoogte van verkeersboetes, waar liggen welke verkeersknooppunten, soorten borstels, worst proeven, wetenschapsvragen, babyfoto's, voetbalmascottes, schroeven benoemen en bijnamen van geld... Zomaar een greep uit de opdrachten die dit jaar werd voorgeschoteld bij het CSZ verenigingenspel in Zegveld.

Zaterdag namen drie Clytoneus teams deel aan deze kennisquiz in Zegveld: de trimmers, het bestuur en de triathleten. Elk team bestaat uit 6 deelnemers. Aan de trimmers was het de beurt hun titel van vorig jaar te verdedigen. De opdrachten waren in elk geval beduidend moeilijker dan andere jaren. Maarja, daar heeft elk team last van.

De uitslag na 360 vragen en een rode draad puzzel: De trimmers werden zevende (249 punten), het bestuur twaalfde (245,5), en de triathleten eindigden als 15e (241,5) van de 69 deelnemende teams. De winnaar werd het Ooievaarsstation met 264,5 punten.