Terugblik trainingsweekend triathleten

25 april 2013

Het jaarlijkse triathlonweekend van de triathleten zit er weer op. Van 20 t/m 22 april verbleven zij met 32 triathleten in het Limburgse Epen om een goede basis te leggen voor een mooi seizoen.

Gedurende het weekend trainden ze alle disciplines waarbij de nadruk op het fietsen lag. Het weekend begon met een training in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven, waarna zij doorreden naar Limburg om gelijk de eerste fietstraining af te leggen van ca. 70 kilometer, gevolgd door een korte looptraining.

Op zaterdag stond een lange duurrit (100+) op het programma gevolgd door een looptraining. Door het heerlijke weer konden ze daarna uitblazen in een heerlijk zonnetje. Traditiegetrouw wordt de zaterdag afgesloten met een lekkere barbecue. Uiteraard mocht deze dit jaar niet ontbreken.

Op de afsluitende zondag werd nog een korte rit gereden op de racefiets waarna iedereen weer naar huis vertrok. Dit jaar verbleven de triathleten in een prachtige nieuwe locatie: De Bronnetjeshof in Epen. Met deze mooie locatie, het goede weer, de grote opkomst en gezelligheid kijken we al weer uit naar volgend jaar april. Nu eerst verder voorbereiden voor Triathlon Woerden.