Triathleten maken zich klaar

25 april 2013

Met nog een paar weken te gaan zit het hoogtepunt voor de triathleten er weer aan te komen. Bijna 70 triatleten van Clytoneus maken zich klaar om 2e Pinksterdag te starten op de kwart of achtste afstand van Triathlon Woerden. Daarnaast zijn er nog tientallen Clytoneus atleten die in een trio deelnemen.

Clinics van Bert Flier
Naast de reguliere trainingen volgen de triathleten ook een drietal clinics van toptriathleet Bert Flier. Op zaterdag 4 mei verzorgde hij een clinic over wisseltraining om zowel de fietswissel als de loopwissel zo soepel mogelijk te laten verlopen bij de triathlonwedstrijden die voor de deur staan. Naast de clinic rompstabiliteit, die al geweest is, volgt nog een clinic open water zwemmen.

impressie clinic wisseltraining

Start to finish
Ondertussen zijn bij Clytoneus ook 12 sporters gestart aan het start-to-finish project, waar zijn in 8 weken tijd worden voorbereid om de achtste Triathlon te volbrengen. Iedereen veel succes op 20 mei. Uiteraard zijn alle aanmoedigingen welkom.