Verslag Pupillen Regio Competitie

1 mei 2013

De uitslagen vind je hier.

Het verslag van Owen:
 
Ik ben Owen ik ben 10 jaar en A2e jaars pupil.
Eindelijk na een lang seizoen ploeteren door de modder mochten we weer de de schone baan op. Afgelopen zaterdag was de eerste regio wedstrijd helemaal in Lelystad. We moesten om half negen verzamelen, er waren zelfs zoveel ouders dat ze niet allemaal mee hoefden. We waren er om half 10.
We moesten eigenlijk estafette maar we waren met zijn drieën dus ging de estafette jammer genoeg niet door. Dus we moesten anderhalf uur wachten tot we mochten hoogspringen. Ik had mijn persoonlijk record geëvenaard 1meter5. Op het laatst begon het hard te regenen. Toen ik klaar was moest ik gelijk naar het sprinten. Sprinten is niet echt mijn ding; ik had op 60 meter 10,53 seconden.
Toen klaarde het weer op en mocht ik kogelstoten. De laatste tijd gaat kogelstoten goed, maar nu ging het wat minder. Mijn verste stoot was 5 meter en 55 centimeter met een kogel van 2 kilo.
Toen kwam mijn favoriete onderdeel de 1000 meter. Ik wou heel graag mijn persoonlijk record verbeteren van 3 minuut,40. Ik was best zenuwachtig want we stonden met zijn 30e aan de start. Ik ging goed van start, ik lag bijna heel de wedstrijd 2e, maar op het laatst kwam er nog iemand me voorbij en zette een eindsprint in met de nummer 1. Ik liep er vlak achter maar ik kon ze niet meer bij houden ik werd uiteindelijk 3e maar ik was er wel heel blij mee want ik had mijn persoonlijk record verbeterd.Ik had 3 minuut 36 gelopen een dik persoonlijk record ik was heel blij.
Ik vond het een super leuke dag en ga de andere regio wedstrijden ook meedoen.
 
groetjes Owen