Triathlon Woerden wordt Run-Bike-Run

19 mei 2013

Triathlon Woerden wordt morgen helaas een Run-Bike-Run. De watertemperatuur blijft immers onder de norm van de NTB steken. Aangezien deze Triathlon onderdeel uitmaakt van ons clubkampioenschap, heeft deze wijziging ook consequenties voor de puntentelling.

Het mooiste was natuurlijk om een andere triathlon in het clubkampioenschap te verwerken, maar dit was helaas niet meer in te plannen. Daarom hebben we, speciaal voor deze wedstrijd, de streeftijden aangepast:
Hele afstand: streeftijd wordt 1.42.00 uur (1 punt per 8 sec aftrek)
Halve afstand: streeftijd wordt 51 minuten. (1 punt per 4 sec aftrek)

Kijk hier voor het complete reglement van het clubkampioenschap.
Kijk op de site van Triathlon Woerden voor nadere informatie over de wedstrijd.