Veel handen maken ... gezelligheid

22 november 2014

Clytoneus is een vereniging die zich naast sportiviteit kenmerkt door gezelligheid. De vereniging drijft op de kracht van de vele vrijwilligers. Het principe van een vereniging is, dat ieder zich ook actief inzet voor de vereniging. We zijn dankbaar voor iedereen die zijn steentje bijdraagt.

Helaas zijn we niet de enige vereniging die steeds meer geconfonteerd wordt met de gevolgen van teruglopende bereidheid tot een vrijwilligersbijdrage (zie onderstaand filmpje). We hebben moeite om op woensdagavond de kantine open te houden. De organisatie van wedstrijden ligt op de schouders van enkelen, die extra hulp hard kunnen gebruiken. Juryleden zijn lastig(er) te vinden bij zowel de eigen wedstrijden als ook voor uitwedstrijden

Dus meld je aan, als je bereid bent jouw steentje bij te dragen aan de vereniging. Momenteel hebben we onder andere (extra) behoefte aan: een kantinecoördinator, kantinebemensing op doordeweekse dagen, twee bestuursleden (penningmeester en algemeen bestuurslid), juryleden, leden voor de sponsorcommissie en sponsoren. Het kan leuk zijn om met je loopgroepje een activiteit op te pakken zoals bijvoorbeeld de organisatie van een loopevenement. Elke vrijwilligersbijdrage is welkom. We kunnen altijd wel een taak vinden, die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Door je inzet wordt de vereniging enorm geholpen. Je krijgt dankbaarheid en gezelligheid cadeau.

zie: www.laatjesportclubnietinzijnhemdstaan.nl.