Sportactiviteit Sint en Piet

30 november 2014

Woerden, 29 november 2014 - Zaterdag waren verschillende activiteiten georganiseerd voor peuters en kleuters rondom het bezoek van Sinterklaas. Met dank aan Beweegteam Woerden waren er allerlei spelactiviteiten, zoals een hindernisbaan. Natuurlijk was Clytoneus ook van de partij en zette een mooie (en rechte) sprintbaan neer midden in de Rijnstraat. Vier sprintbanen waaronder twee banen met hordes. De Zwarte Pieten deden ook mee met de verschillende sporten. We leerden de kinderen hoe je moest starten uit een startblok. Voor de kleinere kinderen was dat wat lastiger. Dat bleek toen ze nog in de starthouding zaten terwijl de rest al lang bij de finish was. Na ruim honderd kinderen weggestart te hebben waren de zes trainers met een goed gevoel naar huis gegaan (en natuurlijk handen vol met snoepgoed).

Rick die een paar kids leert starten.