Goede prestaties Clytoneus atleten bij NK Indoor Junioren

11 februari 2014

Apeldoorn, 9 en 9 februari 2014 -

Op 8 en 9 februari was het Omnisport Apeldoorn voor zes Clytoneus atleten het strijdtoneel voor het NK Junioren.

Vooral het onderdeel kogelstoten was sterk vertegenwoordigd door Freek Tiel Groenesteege (JB), Laurens Corbière (JB) en Femke Corbière (MA). Freek behaalde een hele mooie vijfde plaats met een afstand van 13.52 meter. Femke kon wederom pieken op een NK Indoor en kwam met een PR van 11.47 m op een mooie zesde plaats.

Jelle Heijne wist zich te plaatsen voor de sprintnummers 60m en 60mh. Hij legde de afstand van 60m sprint af in een tijd van 7.61. Alhoewel een goede tijd, was dit helaas net geen PR en geen kwalificatie voor de halve finales. Op de 60mh op zondag zette Jelle wel een heel dik PR neer met 8.92 (was 9.20). Dit betekende een 11e plaats waar hij heel tevreden mee was.

Verder plaatsten Sam en Imogen Beard zich voor hink stap sprong. Sam wist zich als laatste te plaatsen en kon zich wederom verbeteren tot 11.54 (PR). Een mooie prestatie. Helaas kon Imogen door omstandigheden de strijd niet aan gaan, maar we gaan ervan uit dat zij dit volgend jaar recht zet.

Hier vind je de uitslagen en foto's.