Getrouwd

11 juli 2014

Woerden, 11 juli 2014 - Op vrijdag 11 juli was de atletiekbaan en het clubhuis toneel van een bijzondere gebeurtenis. Twee leden van de vereniging, Margriet Zijderlaan en Ben Muller, beloofden elkaar eeuwige trouw op het buitenterras ten overstaan van een grote groep genodigden van de lange- en middellange afstandsgroep.

Op de atletiekbaan hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet en daarom was dit ook een passende locatie om te trouwen. De ambtenaar van de burgerlijke stand was Yvonne Roeland, ook al een lid van de vereniging. Toen ze elkaar het jawoord gaven werd door de starter, Gerard Sengers, letterlijk het startschot gegeven van hopelijk een lang en gelukkig huwelijk. Ben en Margriet zijn nu afwezig voor een 'trainingsstage' op Ameland.

Hier zijn nog enkele foto's van deze bijzondere gelegenheid.