Regiocross afgelast!

10 januari 2015

Woerden, 10 januari 2015 - De 2e regiocross voor pupillen en junioren is afgelast! Een boom is omgevallen op het parcours. De wedstrijdleiding heeft besloten de verdere wedstrijd af te gelasten om de veiligheid van lopers en publiek niet in gevaar te brengen. De Nieuwjaarscross is eveneens niet doorgegaan; de Nieuwjaarsreceptie wel.

De wedstrijd begon met forse wind, maar droog. Nadat de jongens en meisjes junioren AB hun rondjes over het parcours gelopen hadden (foto's), viel een van de bomen langs het parcours volledig op het parcours. Gelukkig hebben zich daarbij geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De jongens C die popelend klaar stonden om hun strijd aan te gaan, moesten wachten op een beslissing van de wedstrijdleiding. Die besloot dat de verdere wedstrijd moest worden afgelast om de veiligheid niet in gevaar te brengen. De wind was fors aangewakkerd en het was de vraag of niet een van de vele andere bomen in het wijkpark net zo onverwacht het loodje zou leggen als de op het parcours gevallen van binnen verrotte boom.