Tweede plaats voor Freek met kogel bij PEC Indoor

26 januari 2015

Apeldoorn, 24/25 januari 2015 - Freek Tiel Groenesteege heeft tijdens de PEC Indoor met kogel een tweede plaats behaald bij de jongens junioren B met een worp van 14.46m. Laurens Corbière behaalde in dezelfde categorie een verrassende vijfde plaats met een nieuw PR van 12.33m.

Britta de Haan deed mee met drie verschillende onderdelen bij de meisjes junioren B. De 60m wist zij in de series af te leggen met 8.38s. Deze tijd was helaas onvoldoende voor een finaleplaats. Met de 60mh wist Britta de finale wel te bereiken. Dit resulteerde in een mooie zesde plaats met 9.43s. Ook was Britta actief bij het hoogspringen. Helaas bleef zij hierbij steken op een sprong van 1.55m.

Femke Corbière nam op de zondag deel aan het kogelstoten bij de vrouwen. Met een worp van 10.75m werd zij tiende, helaas net onvoldoende voor de finale.

Al deze atleten zien we terug op de NK Indoor eind februari in Apeldoorn.