Clytoneus feliciteert Gerard Bouman

9 januari 2015

Woerden, 9 januari 2015 - Op het Rabobank Sportgala Woerden is Gerard Bouman (Bikecenter Woerden) uitgeroepen tot sportvrijwilliger van het jaar 2014. Wij willen hem hier van harte mee feliciteren. Meer dan verdiend!

Gerard zet zich al jaren in als voorzitter van de Stichting Triathlon Woerden. Onder zijn bewind kon de triatlon een van de mooiste en drukst bezochte triathlons van Nederland worden. Hij haalde de triathlon van een achteraf locatie naar het centrum. Tevens introduceerde hij het zwemmen in de singel, net als het fietsen op een afgesloten parcours. Voor zijn jarenlange inzet wordt hij nu beloond met deze prijs.

Gerard doet na 14 jaar een stapje terug als voorzitter van de Stichting Triathlon Woerden. Gerard, bedankt voor je inzet. Wat is Woerden immers zonder dit belangrijke sportevenement en wat zijn onze triathleten zonder de Triathlon van Woerden?