Verslag Juniorenuitje

17 november 2015

Utrecht, 15 november 2015 - Het weer mocht de pret niet drukken. Na een warming-up was iedereen weer op temperatuur en enthousiast om te gaan beginnen. In kleine groepjes werd de basis uitgelegd door de instructeurs en geoefend op de hindernissen. Van klimmen door autobanden tot het rollen over een houten balk, van alles kwam aan bod.

Na een potje apenkooien kon dan het echte werk beginnen. Met je team werden zes hindernissen gekozen. Tussen iedere hindernis moest een ronde gelopen worden. Welk team dit als snelst deed, ging met de eer naar huis! Uiteraard mocht je je teamgenoten helpen, het is immers een groepsopdracht.

Nadat de snelste tijd bij de junioren bekend was, hadden de instructeurs van Olympus nog een verrassing voor de begeleiders in petto. Het verbeteren van de winnende tijd! Natuurlijk grepen de begeleiders deze kans met beide handen aan! Na het touwklimmen, klauteren over het verticale en horizontale net, als een aap van boom tot boom kruipen en van touw naar touw slingeren bleek dat de begeleiders, gelukkig, de winnende tijd hadden verbeterd.

Eenmaal terug op de atletiekbaan konden de junioren douchen en omkleden om vervolgens aan tafel te gaan om pizza’s te eten. Onder het genot van een glas cola (waarvoor nogmaals dank vader van Storm!) werden de pizza’s soldaat gemaakt.

Ben jij ook benieuwd hoe het eruit zag? Kijk dan hier voor foto's.

Alle junioren bedankt voor jullie inzet en sterkte met de spierpijn! Bij deze ook dank aan alle ouders die gereden hebben. Zonder jullie is het voor de jeugdcommissie erg lastig om uitjes te organiseren.