Trainingsweekend Powerwalk 2 en 3 april 2016

17 december 2015

Het eerste wandelweekend in 2014 is zo enthousiast ontvangen, dat we besloten hebben om dit nogmaals te organiseren. Op 2 en 3 april 2016 zal daarom de tweede editie van het trainingsweekend plaatsvinden voor de wandelaars van Clytoneus! Het belooft een sportief, maar vooral ook gezellig weekend te worden, met een normale training op de zaterdag en een lange wandeling op de zondag. Dick de Vries gaat mee als trainer.

Ondertussen is enthousiast gereageerd op de oproep voor dit wandelweekend. Het aantal aanmeldingen liep zo goed, dat we al vol zijn (30 deelnemers). We hebben besloten een kleine wachtlijst aan te leggen. Inmiddels staan daar 3 personen op. We hebben nog ruimte voor 1 of 2 aanmeldingen op de wachtlijst. Mocht er onverhoopt een deelnemer afvallen dan worden zij, in volgorde van aanmelding, benaderd. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een mailtje naar Maaike Linssen, mlinssen@interactie.nu. Vermeld dan ook alvast of er dieetwensen zijn. Je hoeft dan nog niet te betalen, dat gebeurt pas als je daadwerkelijk mee kunt.

Wil je eerst even overleggen, doe dat dan tijdens een van de trainingen en zoek dan Wies, Maaike, Marjan, Nelleke of Annemiek op. Ook kun je Maaike een mailtje sturen met je vraag.

Enkele weken van te voren ontvangen de deelnemers nog een brief met praktische informatie. We zijn blij met de grote belangstelling en hebben er nu al zin in!

Sportieve groeten!
Wies, Maaike, Marjan, Nelleke en Annemiek.