Tank&Schenk

26 juli 2015

Onze vereniging sponsoren is nog nooit zo makkelijk geweest! Wanneer u tankt bij de Texaco aan de Europabaan (aan beide kanten van de weg bij de op- en afrit naar de A12), kunt u direct de club sponsoren! AV Clytoneus is toegevoegd aan de lijst van deelnemende verenigingen in het spaarprogramma. De Texaco zal voor iedere getankte liter 1 cent aan de vereniging doneren. Samen kunnen we hierdoor een mooi bedrag bij elkaar sponsoren, waarmee we als leden de club steunen. Mocht je als jeugdlid zelf nog niet kunnen autorijden, kun je natuurlijk altijd even je vader en moeder hiervan op de hoogte brengen!

Hoe werkt het?

Tank bij één van de twee Texaco's aan de Europabaan, reken af en geef hierna op de tablet bij de kassa aan dat het bedrag ten goede moet komen aan AV Clytoneus. Zo makkelijk is het!