Clubkampioenschappen Meerkamp en Open Meerkamp Masters

29 september 2015

Woerden, 26 september 2015 - Op zaterdag werd de belangrijkste onbelangrijkste wedstrijd gehouden voor alle leden van AV Clytoneus: de clubkampioenschappen Meerkamp. En dat atletiek van alle leeftijden is, bleek wel uit de combinatie met de Open Meerkamp Masters die tegelijkertijd op onze baan plaatsvond.

Alhoewel het aantal deelnemers tegenviel, werd er zowel onder jong als oud een mooie strijd geleverd. Jelle en Rick wisten het heel spannend te maken door na vijf onderdelen slechts op twee punten van elkaar te staan. Jelle wist dit na zes onderdelen terug te brengen naar slechts één punt. Door op de 800m op de laatste 80m zijn sprintcapaciteiten aan te spreken wist hij toch nog eerste van de dag te worden. Bij de Junioren AB streden Laurens en Freek om de eerste plaats. Dit maal wist Freek deze te bemachtigen. Bij de junioren CD was de strijd om de eerste plaats iets minder spannend, maar daardoor zeker niet minder leuk.

We bedanken weer iedereen voor deze altijd weer oergezellige wedstrijd en hopen dat de jongere garde volgend jaar ook aan deze wedstrijd zal deelnemen.

Uitslag