Intersport Jonker junioren CD indoor

27 januari 2016

Apeldoorn, 24 januari 2016 - Op ondag werd de jaarlijkse nationale C-spelen indoor gehouden in Apeldoorn. De wedstrijd op deze mooie indoor rondbaan kun je natuurlijk niet missen. Dus vertrokken Evelijn van Hilten, Nadine de Vries en Maaike Heida naar Apeldoorn. Er werden mooie prestaties neergezet. Alle drie behaalden ze een PR. Maaike mocht door naar de halve finale van de 60 meter sprint en Nadine werd knap negende op de 800 meter. Evelijn, Nadine en Maaike vertellen zelf hun ervaring.

Hallo allemaal,

Ik ging in de namiddag rijden met m'n vader en twee broertjes naar de C-spelen in Apeldoorn. Het was best wel ver, maar toen ik in de hal was vond ik het echt de moeite waard! Maaike, Evelijn en Nienke waren er ook. Ik ben na een tijdje in gaan lopen en ben ik me gaan klaar maken voor de 800 meter. Ik was echt heel erg zenuwachtig, maar ik had er ook heel veel zin in! Na een tijdje te moeten wachten in de callroom, werden we geroepen en ging ik met mijn serie naar de hal. Ik ben eerste geworden van mijn serie en daar ben ik heel erg blij mee! In totaal ben ik 9e geworden van Nederland. In een tijd van 2.37,67 min. Het was echt een hele leuke ervaring en zeker nog een keer voor herhaling vatbaar! 

Nadine de vries

Hallo allemaal,

Zondag 24 januari deden Maaike Heida, Nadine de Vries en ik mee aan de C-spelen, een indoorwedstrijd in Apeldoorn. Ik deed mee met kogelstoten en 60m sprint. Ik stootte 9.42 meter, onder m’n pr, maar ik was er best tevreden mee. De 60m deed ik in 8.74 seconden; een nieuw pr! Jammer genoeg was dit net niet genoeg voor de finale en halve finale. Het was heel leuk om aan deze wedstrijd mee te doen, omdat het veel professioneler is dan normaal. Je moest je bijvoorbeeld melden en dan naar een callroom gaan. Daar zat je met iedereen die hetzelfde onderdeel deed. Iedereen was heel aardig (en zenuwachtig haha), dus dat was heel gezellig. Na ca. 20 minuten werd je opgehaald en mocht je, eindelijk, het grote stadion in.

Het was een lange, maar vooral heel leuke dag!

Groetjes, Evelijn van Hilten

Ik (Maaike Heida) deed zondag de 60 meter sprint en de 60 meter horden. Om 10:30 zou ik starten met de 60 meter horde, maar ongeveer kwart voor tien ging het brandalarm af :D! Iedereen moest natuurlijk naar buiten. Eenmaal buiten moesten we wachten tot we te horen kregen dat alles veilig was binnen. Na ongeveer 30 minuten mochten we weer naar binnen en hoorden we dat het loos alarm was. Alle onderdelen waren nu uitgelopen dus alle onderdelen begonnen een uur later.

De 60 meter horden ging voor mijn doen heel goed, want ik heb een pr van 11,19 sec. gelopen. Jammergenoeg mocht ik niet door naar de halve finale. De 60 meter ging ook heel goed, want daarop heb ik ook een pr gelopen: 8,74 sec. Bij de sprint mocht ik door naar de halve finale. Hier liep ik wederom lekker, maar ik mocht natuurlijk niet door naar de finale:D!

Uitslagen

Foto's en filmpjes