De winter komt er weer aan: Crossen en Indoor!

9 oktober 2016

Na de herfstvakantie gaan alle jeugdatleten een categorie omhoog (of worden ze tweedejaars, met alle bijbehorende verantwoordelijkheden) en begint het nieuwe atletiekjaar. We beginnen altijd met het winterseizoen, dus dat betekent crossen en indoor! Een superleuke afwisseling op de baanwedstrijden in de zomer en goed om met een goede conditie de winter uit te komen.

De belangrijkste crossjes zijn die van de Regiocross competitie, deze worden georganiseerd door verenigingen uit de buurt en er doen altijd heel veel kinderen aan mee.

Samen met de Nieuwjaarscross in Woerden en de Sylvestercross in Soest tellen de Regiocrossjes ook voor het CCC, de Clytoneus Cross Competitie! Dat is een competitie per categorie, om te zien wie de meest fanatieke crosser van onze club is. In het schema zie je welke wedstrijden voor deze competitie gelden.

We willen dit jaar ook naar de Sylvestercross in Soest gaan. Daar kun je eerst lekker zelf crossen en als je wilt kun je daarna de beste crossers van ons land in actie zien. Het is een van de best georganiseerde crossen van Nederland!

Bij de Sylvestercross, de Floracross, Stroopwafelcross en Nieuwjaarscross kunnen je ouders ook mee doen!

We hebben ook drie leuke indoorwedstrijden uitgezocht zodat je ook de andere atletiekonderdelen kunt blijven doen deze winter. Soms moet je even op de website van de wedstrijd kijken welke onderdelen er zijn voor welke categorie.

We willen graag zo veel mogelijk samen naar de wedstrijden rijden, dus geef ook aan als je ouders kunnen rijden. Wij laten in de week voor de wedstrijd weten hoe laat we verzamelen. Als iedereen een keer rijdt komen we er wel!

Via ons kun je gratis inschrijven voor de wedstrijden op de lijst. Het voor ons het makkelijkst als je een mailtje stuurt naar jeugdwed@clytoneus.nl. Maar je mag ook dit formulier invullen en aan je trainer geven als dat makkelijker is.

In dit document vind je meer informatie over de wedstrijden en het inschrijven.