Informatiebulletin baanwedstrijden 2016

22 februari 2016

In dit document is bij alle wedstrijden voor alle categorieën aangegeven op welke datum deze plaatsvindt, op welke locatie (indien reeds bekend) en hoe de inschrijving verloopt. Vanaf 2016 verloopt de inschrijving voor alle wedstrijden, dus ook voor de onderlinge wedstrijden, via Atletiek.nu. De meeste verenigingen maken inmiddels gebruik van dit systeem, omdat het heel gebruiksvriendelijk is (zowel voor de wedstrijdadministratie als voor de atleet) en veel meerwaarde biedt. Omdat we de komende jaren met minder vrijwilligers een leuk wedstrijdprogramma willen aanbieden, heeft het bestuur ervoor gekozen hiermee te gaan werken.

In het Informatiebulletin vind je dus alle belangrijke informatie, dus lees dat goed door. Het is ons gelukt met een klein team een mooi wedstrijdprogramma aan te bieden. Maar alle hulp is welkom. Mocht je je bijdrage willen leveren als jurylid, in de baanploeg, in de kantine of wil je je verdiepen in de wedstrijdadministratie, laat het dan vooral weten. Wij proberen je zoveel mogelijk wegwijs te maken.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben, stuur dan een mail naar Ellen Heijne.