Rabo Fietstocht 2016, nr 75

20 maart 2016

Rabobank Rijn en Veenstromen organiseert op zaterdag 11 juni 2016 voor de derde keer de Rabo Fietstocht. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken. Vorig jaar fietsten onze leden € 387,50 bij elkaar voor de clubkas. Hoe mooi zou het zijn om daar dit jaar overheen te gaan! Fiets jij dit jaar ook mee?

Clytoneus heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de vereniging waar hij of zij voor fietst. Clytoneus heeft deelnemersnummer 75.

Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = € 5,-, 30 km = € 10,- en 100 km = € 25,-) op de bankrekening van onze vereniging, stichting of school. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 750,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. Je mag zelf kiezen welke route je fietst. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als je geen geoefend fietser bent. Wil je 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. Je ontvangt dan ook twee keer het bedrag. Dit jaar is er zelfs een speciale gezinsroute van 12 kilometer. Je kunt starten tussen 9.00 en 16.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobank hoofdkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route kom je een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten.

Fiets ook mee!

Heb je er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen je gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging. Je doet toch ook mee?