Eerste onderlinge competitie zeer succesvol

4 april 2016

Woerden, 2 april 2016 - De eerste onderlinge competitie voor pupillen en CD junioren is in meerdere opzichten succesvol verlopen. Maar liefst ruim zestig atleten namen deel aan deze competitie, waarbij voor de eerste keer gebruik werd gemaakt van Atletiek.nu. De organisatie is er heel blij mee dat zoveel ouders en atleten zich hebben ingespannen om zich via dit systeem in te schrijven.

Uiteraard waren er weer hele mooie prestaties van onze atleten die soms - na al die wintertrainingen - nog wat onwennig bij de technische onderdelen stonden. Gelukkig konden heel veel juryleden goed met hun meevoelen, omdat velen van hen ook nog wat onwennig stonden te jureren bij hun eerste wedstrijd. De prestaties en het plezier waren er echter niet minder om.

Al met al een geslaagde wedstrijd met veel enthousiasme van iedereen (met uizondering van de zon, maar dat is een detail. Op 14 mei staat de tweede onderlinge competitie gepland en we hopen dit succes minstens te kunnen evenaren.

Uitslagen