Trimmers aan de bak in Haarzuilens

8 oktober 2017

Haarzuilen, 30 september 2017 - Op zaterdag hebben de trainers Marcel en Corné een training georganiseerd op het landgoed van kasteel Haarzuilens. Het parcours, wat in alle vroegte was uitgezet, liep over met name autovrije en -luwe paden rondom het kasteel. Er was zowel een afstand voor de ervaren als minder ervaren loper.

Helaas voor Marcel en Corné stonden maar acht atleten op de parkeerplaats van Clytoneus. Maar zij hebben zich voor de volle 100% ingezet. Veel gehoorde woorden onder het lopen: “Wat is het hier prachtig”; “Ik wist niet dat je hier ook kon wandelen”; “Ik ga hier zeker een keer naar terug”. Aan het eind van de training was er zelfs voor iedereen een heerlijke stroopwafel en flesje water! De training werd afgesloten met een heerlijk kopje koffie bij Geertje’s Hoeve.

Corné en Marcel, hartelijk dank voor het organiseren voor deze prachtige training! Wij hebben er zeker lol aan beleefd. Wij hopen dat jullie een dergelijke training vaker willen organiseren en hopen dat jullie inzet dan beloond wordt met meer aanwezige trimmers. Aan alle afwezigen, jullie hebben echt iets gemist; dit was een uitgelezen mogelijkheid om een keer een ander rondje te lopen op zaterdag!

(Op de foto ontbreken Giovanni en Diana; zij hadden helaas geen tijd meer om een kopje koffie te drinken).

Namens de aanwezige lopers,
Sandra Kouwenberg.