Juniorenuitje Pretfabriek

11 december 2017

Zondag 10 december zijn de junioren van Clytoneus naar de Pretfabriek gegaan. Terwijl het buiten sneeuwde, kregen de junioren een leuk programma, bestaande uit de escaperoom en glow in the dark minigolf.

In de escaperoom van de Pretfabriek moet je de kluis kraken van een verlaten benzinestation. Alleen met logisch nadenken en doorzettingsvermogen maak je kans op de inhoud van de kluis. Echter waren er een paar oudere junioren te nonchalant dat ze de kluis wel even zouden kraken. Het is namelijk geen een groep gelukt om binnen het uur de buit binnen te halen. Al scheelde het bij sommigen niet heel veel.

Terwijl de escaperoom gebruikt werd, gingen de andere Clytoneuten naar de bovenverdieping van het gebouw. Daar mochten ze op de glow in the dark golfbaan gaan minigolven. Dit is een mooi parcours bestaande uit 18 holes.

Na een groot sneeuwballengevecht konden de junioren aanschuiven voor de lunch. Een patatje met een snack ging na het geleverde denkwerk er met alle gemak in. Op het einde kregen we nog een supersnelle uitleg hoe de kluis gekraakt kon worden. Hierbij hoorde je heel veel "ooh" en "aha" geluiden. Sommige opdrachten waren écht complex.

We hopen dat alle junioren een geslaagde dag hebben gehad bij de Pretfabriek en tot het volgende uitje!