Winter run-bike-run

20 december 2017

De eerste run bike run van dit seizoen komt er aan. 20 januari 2018 is het zover. Een mooie gelegenheid om je sportieve voornemens in de praktijk te brengen. Fiets en loop mee op het onverharde parcours dat wordt uitgezet in het Wijkpark Molenvliet in Woerden. Hoe het parcours loopt zal op de dag zelf worden bepaald. Ook wordt dan bekeken hoeveel rondes gereden moeten worden op de mountainbike en hoeveel rondes lopend afgelegd moeten worden. Dat is onder meer afhankelijk van het parcours, de deelnemers en de weersomstandigheden.

Het is een laagdrempelige wedstrijd. Deelnemers met alle niveaus kunnen meedoen. Dus twijfel niet en schrijf je in. Inschrijven kan via tri-events@clytoneus.nl. Op de dag zelf start de inschrijving om 14:30 uur. Wil je alleen lopen of fietsen? Dat kan natuurlijk ook. Schrijf je dan in als duo.

De start is om 15:30 uur. Na afloop is er eerst de prijsuitreiking. Daarna is het tijd om op te warmen en na te praten onder het genot van een glas gl├╝hwein en kom soep.

De kosten voor leden zijn € 3,- en voor niet-leden € 5,-.

Voor de poster van het evenement met alle infromatie klik hier.