Start to Run 2018

28 januari 2018

Op 25 februari 2018 gaat AV Clytoneus starten met een nieuwe Start to Run. Evenals vorig jaar, toen we de cursus als pilot gestart zijn, zullen de trainingen plaatsvinden op zondag vanaf 10.00 uur.

In de cursus is een huiswerktraining opgenomen. AV Clytoneus biedt echter aan deze training op woensdagavond om 19.30 uur te geven. Het is namelijk moeilijk om zulke trainingen zelf te doen, dit vereist veel discipline. En zeg nu zelf: het is toch veel gezelliger met de groep?

De mondelinge informatie over voeding, schoenen en kleding, blessurepreventie etc. zullen alleen op zondag gegeven worden. Wij zijn er nog niet uit of dit voor of na de training zal geschieden. Ikzelf prefereer om dit voor de training te doen, maar alles is bespreekbaar.

Veel meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijving is te vinden op www.yakultstarttorun.nl.

De cursus duurt zeven weken en zal worden afgesloten met een 3 kilometerloop op en rondom de baan van onze atletiekvereniging. De kosten voor deze cursus zijn € 49,50. Je krijgt onder andere een functioneel T-shirt, je bent lid van de Atletiekunie gedurende de cursus, etcetera. Alle verdere informatie is zoals al geschreven te vinden op de website.

Wil jij in een plezierige ambiance gezamenlijk met gelijkgestemden veel leren over hardlopen, conditie opbouwen, nieuwe mensen leren kennen en misschien wel vrienden voor het leven opdoen, gezamenlijk naar een doel trainen, dan is er maar één remedie: Geef je op voor de Start to run. Ga naar de website. Zoek naar de rode knop 'Schrijf je in' en volg de instructies!

Onze trainers zullen er alles aan doen om deze cursus zo prettig, leerzaam en motiverend mogelijk te geven. Wij hebben er zin in, u ook?