Verrassingsdag voor pupillen: bostraining en zwembad!

25 oktober 2018

Dit jaar gingen trainers Nienke, Jelle, Nadine, Roeland en Hugo met 30 pupillen naar het bos bij Zeist voor een pittige bostraining, om daarna lekker af te koelen in het zwembad!

De pupillen hadden er allemaal erg veel zin en stonden dan ook allemaal om half tien klaar om te vertrekken. De weersvoorspellingen voorspelden een temperatuur van maarliefst 25 graden dus het beloofde een prachtige dag te worden.

Aangekomen in Zeist begonnen de pupillen met de gezamenlijke warming-up. Daarna zou de training echt beginnen. In de eerste ronde werden er in groepjes verschillende spellen gespeeld. Touwtrekken, het bal-door-benen spel van Roeland, een crossparcours, pionnenroof en de hindernisbaan werden door de pupillen super fanatiek gedaan.

In de pauze was er voor de kinderen een heerlijke appel en konden ze wat drinken.

Toen begon de tweede ronde. De groep werd in tweeën gedeeld en het spel “verover de vlag” werd aan de kinderen uitgelegd. In dit spel zou ieder team zijn vlag verstoppen in het bos, waarna je dan de vlag van het andere team zo snel mogelijk moest zoeken en dat zonder getikt te worden!

Nadat de kinderen uitgespeeld waren (en stiekem ook al een beetje moe waren), was het tijd voor het zwembad. Nadat de kinderen omgekleed waren was het eerst tijd voor lunch, frietjes!!!! Toen kon de zwempret echt beginnen.

Na twee uur kwamen we allemaal moe, maar voldaan uit het zwembad waar de ouders al klaar stonden om ons allemaal weer terug naar de baan te brengen (waarvoor dank!!!).

We hopen dat alle pupillen een heerlijke dag hebben gehad. Wij in ieder geval!!

Jelle Timmerman