Bedankt namens Joke Vesseur

15 november 2018

Beste trimmers, power walkers, triatleten, schoonmakers, bestuur en wie ik nog vergeten ben,

ik wil iedereen van harte bedanken voor het medeleven tijdens de ziekte en het overlijden van mijn man Jan Vesseur.

Ik was ontroerd te horen dat op de zaterdag na zijn overlijden de vlag halfstok heeft gehangen en dat er een minuut stilte in acht is genomen. Er op maandagavond een rondje op de baan voor Jan is gelopen. De training van de power walkers op dinsdagochtend aangepast was zodat degenen die dat wilden naar de afscheidsdienst konden. Het deed mij goed dat velen aanwezig waren.

Ook las ik nog een heel mooi in memoriam op de website! Dit alles is een grote troost voor mij. Ik ben blij dat ik van zo’n fijne club lid ben!

 

Hartelijke groet,
Joke Vesseur-Klomp