Wandelaars Linschotenloop en nieuwjaarsreceptie

14 december 2018

Beste Wandelaars/Power en Nordic Walkers,

Op zaterdag 22 december is het weer tijd voor de Linschotenloop, dit jaar alweer de 41 editie. Vanuit de wandelaars doen we dit jaar weer mee met 2 groepen (10 en 15 kilometer). De groepen worden begeleidt door Arie Kuiper en Dirk Verkade. De lopers in de groepjes verzamelen om 9.00 uur in de kantine van Voetbal Vereniging Linschoten (V.V.L.), De Beide Vlooswijkenlaan. Daar moet je zelf inschrijven en kun je, als je dat wilt, nog snel een kopje koffie drinken. De inschrijfkosten zijn € 5,- (inclusief herinnering en consumptie). We starten dan om 9.15 uur. Meer informatie kun je ook terugvinden op de website www.linchotenloop.com . We fietsen niet gezamenlijk vanaf het parkeerterrein bij Clytoneus. Dit omdat er diverse lopers zijn waarbij het korter is om direct naar Linschoten te gaan. Als je niet met een groep wil meedoen kan je ook altijd individueel meedoen.

Voor de lopers die niet mee willen doen met de Linschotenloop is er een gecombineerde training op de normale tijd.

Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (5 januari) wordt de nieuwjaarsreceptie gehouden bij Clytoneus. Hier zijn natuurlijk ook de wandelaars van harte welkom. Met de wandeltrainers hebben we besloten om in plaats van de Florijn Winterloop, een alternatieve wandeling te organiseren. De wandeling start om 14.00 uur bij Clytoneus  en eindigt om 16.30 uur. De eindtijd is dan gelijk ook de start van de nieuwjaarsreceptie. Wie meedoet aan de wandeling krijgt na afloop een herinnering.

Er is op deze dag geen training in de ochtend.

Verder wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om jullie namens alle trainers alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling te wensen.

Groet, Arie Kuiper