Wie gaat in 2019 de Knotwilgenloop organiseren?

4 december 2018

  De organisatie van de Knotwilgenloop heeft helaas na jaren trouwe dienst aangegeven te stoppen. Het is tot nu toe niet gelukt om een vervangend organisatiecomité te vinden. Vind je het niet kunnen dat deze loop van de kalender verdwijnt? Meld je dan bij lennart.kleinjans@clytoneus.nl. De Knotwilgenloop vond altijd eind februari plaats.

Het organiseren is geen grote taak, omdat de wedstrijd vanaf onze eigen baan vertrekt. Ook kan voor dit evenement wordt een beroep gedaan op het nieuwe vrijwilligersbeleid. Daarnaast is de oude organisatie bereid om te blijven ondersteunen bij een nieuwe editie.

Het zou fijn zijn als er meerdere schouders zijn waar dit evenement op kan leunen. Dit voornamelijk om de taken te kunnen verdelen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze mailen naar lennart.kleinjans@clytoneus.nl. Ook kunt u Martin Vergeer aanspreken op de baan.