Uitslag Grote Clubactie 2017

10 februari 2018

Van september tot en met december hebben onze jeugdleden tijdens de grote clubactie hun uiterste best gedaan om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor de vereniging.

Door weer en wind gingen zij, gewapend met hun lotenboekje, op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen. Familie, buren en vrienden waren niet veilig voor dit commerciële talent en zo werden de nodige loten gesleten.

Het resultaat mag er zeker weer zijn, want er werd maar liefst € 1.258,90 opgehaald!

Een hele mooie prestatie en zeker eentje waar we als vereniging trots op mogen zijn. Uiteraard wordt het harde werk beloond, want naast nieuw materiaal (het doel van de actie), wacht er nog een extra beloning voor deze toppers tijdens de training van volgende week. Dit jaar gaan we uiteraard weer vol frisse moed voor een nieuw persoonlijk record!