Uitslag + Foto's Knotwilgenloop 2018

25 februari 2018

Op 24 februari vond de Knotwilgenloop plaats. De omstandigheden waren door de forse wind niet helemaal optimaal maar het zonnetje vergoedde veel. Bij een temperatuur van net boven de drie graden deden in totaal 394 deelnemers mee aan de verschillende afstanden. Beduidend meer dan in voorgaande jaren. Bij de wedstrijd over 21,1 km was Wilfred Verhagen uit Woerden van Running 2000 de snelste met een tijd van 1:14:42. Van Clytoneus was Henk-Jan Stevens met een tijd van 1:22:55 de beste loper. Bij de dames behaalde Simche Heringa uit Utrecht van U-Track de overwinning met een tijd van 1:27:14.

Klik hier voor alle uitslagen.

Klik hier voor de fotos van Henk Wit (RPL sport).

Klik hier voor de foto's van Mirjam van den Bremen.

Klik hier voor de foto's van Leendert de Vos.

Koos van den Nieuwendijk was het oudste verenigingslid dat mee deed aan de prestatieloop over 10 km en zette een tijd neer van 57:14. Een formidabele prestatie voor een 76 jarige.