Examendag Power- en Nordic Walking

27 februari 2018

Beste power en nordic walkers,

Op 26 mei 2018 is het de examendag van ons, Annemiek, Jacqueline, Nelleke en Yvonne, als kers op de taart na alle opleidingsdagen en stagetrainingen.

Let op: het valt samen met de 24 uur van Woerden.

Onderdeel van het examen is een les te geven aan een groep. Daarbij hebben we jullie hulp nodig. Willen jullie ons helpen om van die dag een succes te maken? We vragen jullie om je op te geven als deelnemer voor die dag. We hebben een flink aantal nodig. De tijdstippen zijn nog niet bekend, dat laten we zo snel mogelijk weten. Het komt qua tijdbelasting neer op één à twee uur. Heb je vragen of wil je je opgeven, kom dan naar ons toe.

Bij voorbaat zijn we heel blij met jullie inzet.

Met sportieve groet,

Annemiek, Jacqueline, Nelleke en Yvonne.