Springers kunnen hun hart weer ophalen bij AV Clytoneus

9 februari 2018

Sinds een paar maanden is er een nieuwe specifieke training voor alle junioren en senioren die hun talent voor ver- en hoogspringen verder willen ontwikkelen. We beginnen met de training om 18:00 en rond 19:30 zijn we klaar. Deze specialisatietraining is voor Senioren, A- en B-junioren. Voor D- en C-junioren geldt dat zij in goed overleg met hun vaste trainers (wo/do avond) ook kunnen meedoen waarbij uiteraard niet alleen wordt gekeken naar motivatie en talent maar zeker ook naar belastbaarheid van onze jonge junioratleten.

De training wordt gegeven door Perry Heijne die in de afgelopen zeven jaar onze C-junioren op donderdag heeft getraind. Naast je trainingsschoenen is het handig om spikes mee te brengen naar de training om je aanloop en afzet goed te oefenen.

De training start met een algemeen deel en daarna volgt, afhankelijk van de jaarplanning, weersomstandigheden en wensen van de atleten, een specifiek deel voor ver- en hoogspringers.

Naast de trainingen gaan we bij voldoende belangstelling ook een aantal leuke indoor (herfst/winter) en outdoor (voorjaar/zomer) wedstrijden in onze jaarplanning opnemen waar we het resultaat van alle trainingsinspanning laten meten.

Laat Perry even weten als je op 27 oktober wilt beginnen of als je meer informatie wil over de AV Clytoneus springtraining.

Perry Heijne
perry.heijne@clytoneus.nl
M 06-53 43 82 57