We gaan weer naar buiten!

16 maart 2018

We gaan weer naar buiten!

De mini-, c- en b-pupillen gaan vanaf 20 maart weer op de atletiekbaan trainen. De tijden blijven gelijk met die in de zaal. De peuterpret is op 17 maart voor de laatste keer in de zaal.

Prijsuitreiking CCC op 24 maart

Het volgende belangrijke nieuws is dat op zaterdag 24 maart de prijsuitreiking van het Clytoneus Cross Circuit zal plaatsvinden. Na de parktraining die rond 11:30 eindigt zullen we in de kantine de winnaars huldigen. Iedereen die meer dan één wedstrijd mee heeft gedaan, krijgt een herinnering!

Onderlinge competitie: wedstrijdjes op onze eigen baan

Als de modder van de benen gespoeld is, kunnen we ook weer wedstrijden op de baan gaan doen. Er zijn twee belangrijke opties als je komende zomer aan wedstrijden mee wilt doen. Ten eerste is er onze eigen onderlinge competitie. In totaal worden vier onderlinge competitiewedstrijden georganiseerd, waarvan de onderdelen in ronde 1 en 3 en in ronde 2 of 4 grotendeels van elkaar verschillen. De beste prestatie (omgezet in punten) per uniek onderdeel wordt meegeteld voor het totaalklassement. Het is dus een soort meerkamp. Degene met de meeste punten in het totaalklassement in zijn/haar categorie wordt clubkampioen. De wedstrijd is vooral gezellig en laagdrempelig en alleen bedoeld voor leden van AV Clytoneus, perfect om te wennen aan het doen van wedstrijden. Inschrijven voor deze wedstrijden kan via Atletiek.nu.

De data voor de onderlinge wedstrijden zijn

  • 7 april 2018
  • 23 juni 2018
  • 1 september 2018
  • 22 september 2018

Regiocompetitie pupillen in Utrecht

Daarnaast kun je ook wedstrijden doen met atleten van andere clubs. We doen dit jaar mee in de Utrechtse pupillencompetitie. Dat betekent dat elke wedstrijd in Utrecht op de baan in Amelisweerd zal zijn. Net als bij de onderlinge competitie doe je daar een meerkamp, dat betekent dat je alle onderdelen mag doen en dat je punten krijgt voor iedere prestatie. Als je mee wilt doen, kun je je inschrijven via jeugdclytoneus@gmail.com. Geef dan door welke data je beschikbaar bent en wanneer je ouders kunnen rijden. Als iedereen een keer rijdt, komen we er wel.

De data voor de regiocompetitie zijn:

  • 21 april 2018, AV Phoenix Utrecht
  • 2 juni 2018, Utrecht, Atverni
  • 7 juli 2018, Utrecht, AV FIT

Als we het goed genoeg doen, is er ook nog een finale op 15 september.

Verder is het natuurlijk mogelijk om nog meer wedstrijden te doen. Je vindt op Atletiek.nu altijd een mooi overzicht van alle wedstrijden in Nederland. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij ons via jeugdclytoneus@gmail.com, of mobiel 06-45 18 07 61.