Wedstrijdverslag: 1e onderlinge baanwedstrijd

10 april 2018

Zaterdag was het dan zover. De 1e onderlinge baanwedstrijd van het seizoen. Hieronder vertelt Rubin Michiels (C-pupil) hoe hij dit beleefd heeft.

Ik moest vroeg mijn bed uit om op tijd bij Clytoneus te zijn. Vandaag moest ik beginnen met 40 meter sprint. Ik werd 2e met sprint. Mees werd 1e. Daarna ging ik vortex gooien. Dat ging heel goed. Ik gooide 21,75 meter, een persoonlijk record. Toen was het tijd om ver te springen. Ik sprong 2,71. Weer een record! Als laatste de 600 meter. Daarbij werd ik 5e. Toen alle punten van alle onderdelen bij elkaar opgeteld waren, stond ik 1e.

Na de wedstrijd gingen we snel naar Zegveld, want daar was nog een wedstrijd. Ik heb meegedaan met de kidsrun. Ik moest 1,5 km door Zegveld heen rennen. Het was gelukkig mooi weer. Ik kreeg een mooie, grote medaille. En maandag stond ik ook nog in de krant met een foto van de kidsrun. Over 2 weken doe ik weer mee met een wedstrijd en ga ik nog verder springen en nog verder gooien.

Groetjes, Rubin Michiels


Foto: AD Groene Hart, Ricardo Smit