Avond 4-daagse 2018

17 april 2018

Beste Clytoneus leden,

Zoals je misschien al hebt gehoord, zijn we van plan om ook in 2018, voor de tweede keer, mee te gaan lopen met de Woerdense Avondvierdaagse. Deze is van maandag 11 tot en met donderdag 14 juni, in en om Woerden. Elke avond is er een andere route. De afstanden zijn 10 of 15 kilometer en per afstand is er een wandeltrainer die meeloopt.

De kosten zijn € 5,00 per persoon. Zie ook de flyer.

We lopen als groep, maar schrijven individueel in, waardoor we niet tussen de schoolkinderen lopen, maar ons eigen groepje kunnen vormen. Hierover volgt nog nadere informatie nadat je je hebt ingeschreven.

We starten tegelijk, waarna je vervolgens je eigen tempo kunt lopen. Aan de finish wachten we op elkaar, zodat we gezamenlijk kunnen afsluiten. Het plan is om op de donderdagavond, na de afsluiting op het Kerkplein, voor hen die daar zin in hebben, gezamenlijk nog een bakkie/drankje te doen. Ook trouwens leuk voor de wandelaars die niet meedoen, maar ons wel willen komen inhalen !

Wil je meedoen? Of heb je een vraag, stuur dan een email naar annemiek.pie@gmail.com of schrijf je in op het inschrijfformulier dat op het prikbord bij de ingang van het clubgebouw hangt.

Wij hebben er zin in en vinden het leuk als jij ook meedoet!

Groeten van het organiserend comité,

Jacqueline Hagen, Nelleke Flick en Annemiek Pie, namens de wandeltrainers van Clytoneus,

e-mail: annemiek.pie@gmail.com.