Mooie prestaties bij Paas Run Bike Run

3 april 2018

Tijdens een regenachtige en frisse 2e paasdag vond de voorjaars Run Bike Run weer plaats, georganiseerd door de triathlon afdeling van AV Clytoneus.
De dag begon voor de kinderen met een kids Run Bike Run. Zij liepen eerst een ronde op de baan, daarna werd er een ronde gefietst door het Cromwijkpark en aansluitend nog weer een ronde gelopen op de baan.
Hierna was het de beurt aan de deelnemers over de hele afstand. Na ruim 7 km lopen, 30 km fietsen en 3.6 km lopen kwam Lennard Kleinjans als eerste over de finish, gevolgd door Wilco Reijneveld en Arjen Eijlers. Helaas waren er door het regenachtige weer ook een aantal deelnemers die met het fietsen een lekke band kregen en de wedstrijd niet konden finishen. Bij de dames was Hilda Brak de snelste, gevolgd door Gea Boschker en Hedwig Pijnenburg.
Bij de halve afstand werd er gestart met 3.8 km lopen, daarna 15 km fietsen en aansluitend nog 1.8 km lopen. Dion Vergeer kwam als eerste over de finish, gevolgd door Jorén Kroon en Maurits Peters als 3e. Bij de dames was Joke Snijder de snelste dame. Aafke Smeets kwam als tweede dame over de finish en Fran Ruijssenaars finishte als 3e.
Aansluitend kon er onder het genot van een heerlijke paasbrunch worden nagepraat en de prestaties worden besproken.
Ondanks het weer was het wederom een geslaagde wedstrijd!

De nummers 1 (Lennart Kleinjans) en 2 (Wilco Reijneveld) op de hele afstand.

De nummers 1 (Hilda Brak), 2 (Gea Boschker) en 3 (Hedwig Peijnenburg) op de hele afstand.

De nummers 1 (Joke Snijder), 2 (Aafke Smeets) en 3 (Fran Ruijssenaars) op de halve afstand.

De nummers 1 (Dion Vergeer), 2 (Joren Kroon) en 3 (Maurits Peeters) op de halve afstand.