Triatleten aan de bak op Super Sunday

28 mei 2018

Zowel het 2e divisie dames- als herenteam van AV Clytoneus stond gisteren aan de start van de Super Sunday Duin Triatlon in Almere. De Stayer Sprint wedstrijd bestaat uit 750 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen.

Het damesteam van Clytoneus heeft uitstekende zaken gedaan! In de zinderende hitte sloten Claudia van der Laan, Hilda Brak, Hedwig Pijnenburg en Liane Verheul hun 2e competitiewedstrijd af met een fantastische 12e plaats. Liane Verheul was in 1:18:04 de snelste dame van het team, op de voet gevolgd door Hilda Brak die er 2 seconden achter zat.

Ook het herenteam met Lennart Kleinjans, Johan Remmits, Nick de Bree en Chris Snelleman – dat ook uitkomt in de 2e divisie - scoorde goed. Lennart finishte als snelste Woerdenaar in een tijd van 1:01:12. Nieuwkomer Nick de Bree, bezig met zijn derde triathlon, zette de volgende prachtige tijd neer van 1:05:11. De heren bereikten de 14e plek.

Volgende wedstrijd

Op 10 juni komen beide 2e divisieteams weer in actie in Weert. De teams kunnen hun plaatsen op de ranglijst verdedigen. De heren staan nu 11e en de dames 15e. 

De dames voor de start: