Masters doen prima mee in Zeister zon

15 juni 2018

Zondag 10 juni reisde de mannenmastersploeg voor de 2e wedstrijd af naar Zeist. Het zonnige weer was een verademing na de vorige competitie; toen 15 graden en continu regen. Dit had ook zeker een positief effect op de prestaties en opnieuw werden meerdere keren PR's verbroken. Daarnaast ben je nooit te oud om te leren ;) en maakte de ploeg kennis met het altijd spannende onderdeel Zweedse Estafette.

Na twee wedstrijden staat de ploeg 41ste van de 54 landelijk en daar mag de beginnende ploeg erg trost op zijn! Het aller leukste en belangrijkste is dat iedereen nog heel is en de heren enorm fanatiek zijn geworden. De plannen voor volgende jaar worden al gemaakt. Mocht je deel willen uitmaken van deze fanatieke en gezellige ploeg laat dit dan weten.

PS dit geldt ook voor de dames, zodat we volgend seizoen met een mannen- en vrouwenploeg kunnen deelnemen.