Clytoneus Powerwalk op 18 juli

29 juni 2018

CLYTONEUS   POWERWALK

Op woensdag  18 juli 2018  is er géén training, maar wel:

Avondwandeling naar  ‘De Kievit’,  13 km.

Route: van Woerden station langs het jaagpad van de Oude Rijn naar Harmelen, over het Haanwijker sluisje, via de (Harmelense) Hollandse kade naar natuurgebied ‘De Kievit’ (=8km). Hier zal Hans van der Spiegel de nodige uitleg geven en tevens voor een drankje zorgen, ook is er weer gelegenheid om wijn te bestellen. Daarna gaan we over de Potterskade en door Waterrijk terug naar het station (= 5 km).

Verzamelpunt:  station Woerden.   Let op:  grote hal  NOORD-zijde.

Vertrek wandeling:  19.00 uur stipt vanaf het station.

Als dit tijdstip te vroeg voor je is, of als je de afstand wat lang vindt, of als je in het Staatsliedenkwartier of Waterrijk woont, kun je ook later aanhaken. Dat zal dan moeten gebeuren op het Jaagpad, bijvoorbeeld aan het einde van de Utrechtsestraatweg bij Groepenbrug, daar zijn we om 19.25 uur.

Op de terugweg kun je eenvoudig weer naar je startpunt teruggaan of meteen naar huis lopen als dat handiger is. Bij een start en finish te Groepenbrug wordt de te lopen afstand 10 km.

Geschikt voor alle soorten wandelschoenen.

Je hoeft je niet op te geven.

Dick de Vries,  tfn  417660,  tijdens de wandeling  06 253 871 00, mail  dickdevries@clytoneus.nl