Juniorenuitje 2018

2 augustus 2018

De inschrijving is gesloten! Massaal is er ingeschreven, het maximaal aantal junioren is bereikt.

 

Beste Junioren,

Het tweede juniorenuitje staat weer voor de deur! Zondag 2 september organiseert de jeugdcommissie een dagje naar het attractiepark Walibi.

Wij vragen van jullie een bijdrage van € 10,-. Je krijgt hiervoor het entreeticket voor het pretpark en een snack met drankje. Eventuele andere snacks komen voor eigen rekening, dus zorg ervoor dat je wat contant geld meeneemt ☺.

Je kunt je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier en de bijdrage storten op ondergenoemd bankrekeningnummer met als mededeling Walibi + je naam. Het rekeningnummer komt in beeld direct nadat je je inschrijft. Noteer deze dus goed voordat je het inschrijfformulier sluit!

We verzamelen op het parkeerterrein bij AV Clytoneus en zullen hier aan het einde van de dag ook weer terugkeren. Over de exacte tijden informeren we je nog, maar ga ervan uit dat we een groot deel van de dag weg zullen zijn. We willen deze leuke dag natuurlijk zo goed mogelijk benutten! Fietsen kunnen eventueel op de baan achtergelaten worden en het hek gaat op slot.

Wees er snel bij, want er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar en de inschrijving sluit donderdag 23 augustus. (Wanneer er meer dan 25 inschrijvingen zijn dan wordt geselecteerd op volgorde van inschrijfmoment).

Om in Walibi (Biddinghuizen) te komen, hebben we je hulp nodig voor het vervoer. Geef daarom in het inschrijfformulier aan of jullie kunnen rijden en ook wanneer (heen en/of terug). Zonder genoeg auto’s is het niet mogelijk om er te komen en dus hopen wij natuurlijk dat we er samen voor kunnen zorgen dat het juniorenuitje door kan gaan!

We zien je graag 2 september,

De jeugdcommissie