Uitslag lange loopmeerkamp

20 september 2018

Een iets lagere opkomst dan op de 3 km wat wel in de lijn van de verwachtingen was. Zo’n 3 km is iets meer te overzien qua inspanning. Er dreigde gestart te worden met één serie wat natuurlijk mooi was, iedereen had zijn warming up gedaan. Door alsnog wat toeloop werd toch besloten om in twee series te starten. Jammer maar het moet voor de jury leden ook een beetje te overzien blijven. Drie of vier keer ingehaald worden door de voorste is vaak ook niet de meest inspirerende ervaring.

En passant vertelde Bertus Pauw dat hij er mee ging stoppen. Dat zijn natuurlijk beslissingen die we niet willen horen maar wel moeten respecteren. De kids waren al jaren geen lid meer dus dan zou je het verwachten maar dochterlief is net weer lid geworden en wordt door ondergetekende weer klaargestoomd om ook weer deel te nemen aan de loopmeerkamp. Wat is dan mooier dat vader de tijden voor je bijhoudt. Maar goed, dit zal niet gaan gebeuren of dit stukje moet hem tot het inzicht brengen dat dat wel een mooi vooruitzicht is. Als hij bij zijn besluit blijft dan rest ons alleen hem verschrikkelijk te bedanken voor zijn jarenlange inzet als jurylid en als vaste waarde als tijdwaarnemer tijdens de loopmeerkampen.

Terug naar de wedstrijd: hadden we het idee dat we aardig konden hardlopen zijn we door André weer met beide benen op de grond gezet, ik ben twee keer gedubbeld, het zou verboden moeten worden. Wel weer een prima tijd op de mat gelegd en met afstand de beste loper vanavond. De omstandigheden waren wel weer goed. Het begint zelfs al weer een beetje koud te worden. Wel een verschil met de verzengende hitte van een paar weken geleden. Zoals gezegd prima weer en de temperatuur was voldoende laag om de warmte kwijt te kunnen. Nog een puntje over de deelnemers, we hebben 11 man/vrouw gemist ten opzichte van de 3 km. Er is nog een inhaalavond op 4 oktober om dat weer recht te zetten. Op naar de 10 km op donderdag 20 september, 32 deelnemers (alle deelnemers tot nu toe aanwezig) ik kijk er naar uit! Grijp die kans om eindelijk een juiste afstand 10 km te lopen en met een vlakke ronde tijd.

André Heeren                           16:42,3
Tim Valentijn                             18:29,5
Jacco van der Wel                    18:41,4 
Gerard Hagoort                         18:43,4  
Philip van der Klaauw               18:46,2     
Ben Muller                                18:57,6   
Jacko de kort                            19:10,0 
Rolf Jonker                               19:44,5      
Jaap Dekker                             19:48,3  
Paul van Kakum                       19:51,6    
Erik Visser                                19:52,9 
Jorèn Kroon                              20:02,3
Dirk Blom                                  21:27,9   
Wouter Verboon                        21:41,2
Jeroen Gondrie                         22:08,3 
Joost de Kleuver                       22:18,4
Ton Vreman                               23:12,6
Leo van den Hoven                   23:44,9
Emil Keler                                  23:47,1
Tanja van Bemmel                     24:25,0
Egbert de Langen                      25:41,6

Paul van Kakum
19 september 2018