Oproep: Trainingsweekend voor wandelaars

14 januari 2019

Beste wandelaars,

In de wandelgangen is vernomen dat er toch wel enkele leden zijn die zich afvragen of er nog een trainingsweekend dit jaar komt, omdat de vorige editie al weer anderhalf jaar geleden werd georganiseerd. De drie voorgaande edities waren dan ook respectievelijk 1 ½ jaar, 3 jaar en 4 ½ jaar geleden.

Hierbij willen we peilen of er genoeg interesse is voor een nieuw wandelweekend in het eerste of tweede weekend van april. Hiervoor hebben we dan wel leden nodig die dit zouden willen organiseren vanaf het begin. Er is nog géén optie op een logeeradres en deze zal dan ook snel gevonden moeten worden als we in april willen gaan. 

Dus als je zin hebt en ook wil, meldt je dan aan bij Helga v.d. Bogaard (e-mail henb.vdbogaard@ziggo.nl)  vóór 15 januari, zodat er een start gemaakt kan worden waar en met welke ploeg wij weer zo’n leuk, gezellig, uitdagend én vooral sportief weekend kunnen organiseren.

Schrijf dan een e-mail met je naam, e-mail adres en telefoonnummer naar  Helga.

Hoe meer mensen helpen, hoe leuker het wordt! Wij hebben er zin in, jullie ook??

Helga