30 maart: Rondje Zegveld!

26 januari 2019

De 3e editie van Rondje Zegveld staat weer op de agenda, 30 maart 2019! Op deze dag hopen we weer veel sportieve mensen weg te "schieten".  Ook dit jaar rennen we weer voor een goed doel: De Tovertafel UP voor het activiteitencentrum van het Thomashuis.

Maar dit kan niet zonder jouw deelname! Afgelopen editie hebben deelnemers en sponsoren bijna € 5000 bij elkaar gelopen voor de aanschaf van een trampoline, loungeset en schommelbank voor het Thomashuis. Het wordt nog elke dag door de bewoners van het Thomashuis gewaardeerd.

Dit jaar willen we een bijdrage leveren aan de Tovertafel UP voor het Activiteiten-centrum. De Tovertafel UP verleidt met lichtprojecties mensen met een verstandelijke beperking tot sociale interactie en biedt hen vrolijke, uitdagende activiteiten.

Loop mee, voor je eigen prestatie en voor het mogelijk maken van de aanschaf van de Tovertafel UP.

Na dit fantastische evenement kan er nog nagepraat worden op dorp en in de Milandhof met als hoogtepunt de prijsuitreiking en de uitreiking van de cheque aan het Thomashuis/Activiteitencentrum.

Alvast bedankt voor je inschrijving en deelname, tot ziens op 30 maart.

Met sportieve groet,
Bart Bremmer
Hilda Brak
Marco Spijker
Sven van der Plank
William Ton

http://rondjezegveld.nl